Smart medicinburk

Uf företaget "Med2go UF" har utvecklat en produkt som enligt mig är extremt smart och användbar som jag har fått testa. För mig som diabetiker är det viktigt att jag har med mig socker (i form av tabletter) vart jag än går, annars kan det gå riktigt illa. Produkten som det här företaget har utvecklat gör det väldigt enkelt att ha med sig medicin i en diskret medicinburk som är perfekt att sätta på tex nyckelringen, väskan eller jackan. Själv har jag min på nyckelringen och där sitter den perfekt! Om du använder värktabletter eller annan medicin så rekommenderar jag dig verkligen att beställa en sånhär, dom kostar bara 29:90kr! Beställningar görs via mail eller instagram  till företaget och uppgifter finns nedan.  :) Rekomenderar starkt!!

Beställ via: 
Med2Go.uf@gmail.com
@med2go_uf (instagram)

Inlägget är i samarbete med Med2Go UF. Detta påverkar inte vad jag tycker om produkten.

blogginlägg | | Kommentera |

7 februari

Dåligt med update på senaste eftersom att jag har haft ganska fullt upp. Det har jag fortfarande men just idag slutade jag 11.30 och gick då hem och pluggade bland annat hemstudieuppgiften som lärarna inte kan låte bli att ge så fort vi slutar lite tidigare. Nu ska jag fortsätta plugga så att jag kanske kan få en ledig eftermiddag på torsdag. I helgen ska jag jobba heldag båda dagarna så då blir det inte mycket tid över till annat, men jag klagar verkligen inte eftersom att det är typ det roligaste som finns! 
Tycker att det kanske är dags med en ny header också haha?! Får se när jag hinner fixa den.
Har inget mer att säga faktiskt så jag bjuder på lite bilder från förra helgen i skidbackarna (Kungsberget) med Alma, Cissi och Oscar. En fantastisk helg! 

blogginlägg | | Kommentera |
Upp