Jag testar lättlagad mat från Knorr!

Halloj!
Ifredags tesade jag att laga en ny maträtt. Jag hade helt slut på matlagnings idéer så då passade jag på att testa  "Tikka Masala", ett av Knorrs Middags-Kit och herregud vilket bra resultat det blev! Det slog både mina, Almas och pappas förväntningar och jag kommer definitivt laga denna rätten igen. 10/10 poäng!
 
(Jag köpte 2 paket. På bilden ser ni alltså ett oöppnat paket och utanför, alla ingredienser från ett öppnat paket)
 
De största fördelarna jag ser med "Knorr Middags-kit" är:
 
- Att det går supersnabbt att laga. Ibland känner man verkligen inte för att laga mat och då är detta ett väldigt bra alternativ eftersom att det går så snabbt (och så är det supergott).
- Det är lätt att lyckas med nya rätter. Ett superenkelt sätt att testa på nya maträtter som är jättelätta att lyckas med. Ett bekvämt och tryggt sätt att laga mat.
- Det är ingen risk att man köper hem kryddor/ingredienser som sen blir ståendes i hyllan. Man riskerar inte att glömma köpa någon krydda, och man behöver inte heller köpa onödigt mycket kryddor som man sedan inte vet vad man ska göra av.  
 
Som jag sagt så var det väldigt enkelt att laga rätten så jag tänker förklara hur jag gjorde. Först kokade jag upp vattnet till riset och medans det kokade så stekte jag kycklingen. När vattnet hade kokat upp hällde jag i riset och undertiden riset blev färdigt så blandade jag i alla resterande ingredienser med kycklingen och lät det koka några minuter. En exakt beskrivning finna på paketet. Där står även en lista på de få saker som behöver köpas till.
 
Jag rekomenderar er att testa! Kram på er.
 
Länktext
Det här blogginlägget är i samarbete med Knorr Middags-kit. Detta påverkar inte vad jag tycker om produkterna.
blogginlägg | |
Upp