Är jag en pysslig tjej?

 
Ni vet dedär "stickprojektet" jag skrev lite kort om för några dagar sedan? Jag har kommit en bra bit på vägen nu. Jag har fått en mössa och en halsduk klar. Jag är också halvt klar med ett par sockor, men jag måste köpa mer garn till det. Som n kanske vet så älakar jag att hålla på med pyssel. Jag är inte så bra på det, men det hjälper mig att tagga ner ibland och slippa tänka på massa saker. Tillexempel så hade vi origenteringsdag i regnet idag. Två timmar i en skog med idrottskläder, genomblöta skor och regnjacka. Gissa om det var skönt att komma hem efter det?! Så jag satte mig och gjorde klart mössan efter ett bad. Myyyys. Nu ska jag göra iordning mig och hoppa ner i sängen ganska snart. Imorgon eftermiddag åker vi mot kusinerna i småland, längtar massor!
 
 
 
 
 
blogginlägg | | En kommentar |

Jag testar lättlagad mat från Knorr!

Halloj!
Ifredags tesade jag att laga en ny maträtt. Jag hade helt slut på matlagnings idéer så då passade jag på att testa  "Tikka Masala", ett av Knorrs Middags-Kit och herregud vilket bra resultat det blev! Det slog både mina, Almas och pappas förväntningar och jag kommer definitivt laga denna rätten igen. 10/10 poäng!
 
(Jag köpte 2 paket. På bilden ser ni alltså ett oöppnat paket och utanför, alla ingredienser från ett öppnat paket)
 
De största fördelarna jag ser med "Knorr Middags-kit" är:
 
- Att det går supersnabbt att laga. Ibland känner man verkligen inte för att laga mat och då är detta ett väldigt bra alternativ eftersom att det går så snabbt (och så är det supergott).
- Det är lätt att lyckas med nya rätter. Ett superenkelt sätt att testa på nya maträtter som är jättelätta att lyckas med. Ett bekvämt och tryggt sätt att laga mat.
- Det är ingen risk att man köper hem kryddor/ingredienser som sen blir ståendes i hyllan. Man riskerar inte att glömma köpa någon krydda, och man behöver inte heller köpa onödigt mycket kryddor som man sedan inte vet vad man ska göra av.  
 
Som jag sagt så var det väldigt enkelt att laga rätten så jag tänker förklara hur jag gjorde. Först kokade jag upp vattnet till riset och medans det kokade så stekte jag kycklingen. När vattnet hade kokat upp hällde jag i riset och undertiden riset blev färdigt så blandade jag i alla resterande ingredienser med kycklingen och lät det koka några minuter. En exakt beskrivning finna på paketet. Där står även en lista på de få saker som behöver köpas till.
 
Jag rekomenderar er att testa! Kram på er.
 
Länktext
Det här blogginlägget är i samarbete med Knorr Middags-kit. Detta påverkar inte vad jag tycker om produkterna.
blogginlägg | | Kommentera |

Utvilad och redo för måndag

Gud vad skönt det har varit med en helg utan ett enda "måste". Igår gick vi en promenad till herrängens gård och njöt av det fina vädret. På kvällen satt vi framför tv en stund men jag var så himla trött så jag gick och la mig redan vid halv nio. Hur skönt som helst att sova länge. Jag tog lite sovmorgon i morse och sen la jag någon timme på att plocka ordning på rummet. Känns som att jag plockar och fixar varje dag, kanske för att jag är extremt dålig på att göra klart städningen... hur som helst så gjorde jag det samtidigt som jag lyssnade på podcast så tiden gick rätt snabbt. Sen hoppade jag in i duschen och efter det gick vi på bio. Vi såg filmen "hitta Doris" och lite barndomsminne poppade upp faktiskt. Alma hade med sin kompis och jag tror att vi allihop gillade filmen hihi.

Sen har jag påbörjat ett litet sticknings projekt. Vi får se hur det här slutar... mer uppdatering kommer såklart senare :)

 

blogginlägg | | Kommentera |
Upp