Roliga saker om mig #2

För ganska precis ett halvår sedan så skrev jag ett inlägg med några lite udda saker om mig. Alltså saker som jag själv inte riktigt förstår varför jag gör eller som jag reagerar på ibland och undrar om det är någon annan som gör/känner likandat. Nu har jag skrivit upp tre nya saker och dom tänker jag ta upp i detta inlägget.
 
Okej, jag älskar havet. Att sitta på en klippa och kolla ut mot havet när solen är påväg ner är obeskrivligt. Jag kan sitta så hur länge som helst. I sommras var jag och Frida (ibland några fler) vid klipporna ute på torö nästan varje kväll och åt, badade och pratade typ. Jag får liksom en lugn känsla av vattnet och det får mig att rensa tankarna. Det är verkligen jättesvårt att beskriva, men jag hoppas ni förstår :). Jag är dock inte lika förtjust i att vara på vattnet med båt vilket är lite konstigt egentligen. Dessutom är det sjukt häftigtatt fota havet enligt mig.
 
En jätteirriterande sak som jag gör är att jag nästan alltid stressar precis innan jag ska iväg någonstans. Jag går alltid upp senast en timme innan jag börjar skolan och jag har alltid tid över nrr jag är klar med allt. Men, det är här problemet ligger. När jag tycker att jag är klar med allt sätter jag mig och lyssnar på musik, kollar på yt, fixar på rummet mm. När jag sedan avslutar det jag håller på med kommer jag på massa saker som jag glömt att göra. Det kan vara tex hitta busskortet, leta reda på dextrosol, hämta ett påskrivet papper som ska till skolan osv. Det dumma är då att jag har uppskattat att jag ska hinna till skolan, men jag räknar aldrig med att jag måste leta efter saker, för att jag tror att jag inte har glömt något varje dag. Blir arg på mig själv varje dag som detta händer, men ändå gör jag inget åt det?! Måste vara något fel påmitt huvud kanske haha.
 
Jag är en ganska så känslig person och när det väl går över min gräns så har tyvärr väldigt lätt för att börja gråta. Ibland för någonting riktigt jobbigt och ibland bara för att något inte blir som jag tänkt.  Jag tycker att det är rätt konstigt, och jag stör mig på det väldigt mycket haha. Men så har det alltid varit. Det största problemet är egentligen att jag alltid blir så himla trött efter att jag har gråtit. Jag vet verkligen inte varför det är så, men jag börjar alltid gäspa efteråt och är jag hemma så lägger jag mig på sängen och somnar. Det posetiva med dethär är att om jag inte kan somna så kan jag försöka börja gråta och så somnar jag på direkten. Vet inte om ni hört något konstigare, men själv tycker jag att detta är rätt komiskt.
 
Oj, nu har jag skrivit mycket. Gilla inlägget så lovar jag att fixa fram fler roliga/udda saker om mig. Vill du läsa första inlägget om detta så tryck på länken --> Roliga saker om mig #1 
 
blogginlägg | |
Upp