Min dag- Sjukhusbesök och höstväder

Idag har jag tagit lite foton och skrivit ner vad jag har gjort under dagen så jag tänker därför bjuda på ett inlägg där jag skriver vad jag har gjort idag.
 
Jag äter alltid frukost direkt när jag har vaknat (vilket idag var klockan 8), Jag är en riktig frukostmänniska så jag orkar inte göra någonting innan frukosten. Beroende på hur hungrig jag är och vad vi har hemma så äter jag lite olika saker till frukost. Idag vart det yoghurt, macka, ägg och lite joice.
 
Sen packade jag upp min väska från småland som jag inte orkade packa upp när vi kom hem igår. Jag tar alltid med mig alldeles för mycket grejer. När ska jag lära mig att inte göra det egentligen?
 
Efter upppackningen så letade jag lite julinspiration inför inlägg som ska skrivas i december. Jag är jättetaggad på det!
 
Det var ungefär det jag hann med innan skolan. Jag klädde förståss på mig, borstade tänderna, håret, packade väskan och allt dedär först. Dagens outfit blev jeans och en tröja som jag köpte i lördags. Älskar den. <3 Länk till tröjan hittar ni här --> Stickad tröja
 
Idag var det verkligen hur fint väder som helst. Solen sken och himlen var helt molnfri. Dock så var det väldigt kallt så mina fingrar frös en del när jag cyklade till skolan. Imorgon ska jag ta vantar.
 
Jag kände inte för att ta en massa foton på allt jag gjorde i skolan men det ända jag gjorde var att ha lektioner, gå på ett friendsmöte och äta lunch. Inte så intresant. Jag missade sista lektionen för att åka till sjukhuset på kontroll. Pappa hämtade upp mig vid skolan och sen åkte vi till huddinge. Jag går på regelbundna kontroller och samtal eftersom att jag är typ 1 diabetiker. Dom hade flyttat till andra lokaler, vilket jag inte tycker är så bra. Jag "trivdes" bra på förra stället men nu var allt så "clean". Helt vita väggar, grått golv och en brits i rummet. Inte ens ett fönster fanns det. Känndes mycket mer som sjukhus än vad det gjorde förut :( Gillar inte miljön.
 
Sjukhus besöket gick ungefär som jag hade trott och att värdena var sämre än förra gången var ingen chok. Nu ska jag ta tag i det och få ner värderna till målvärdet! När vi kom hem satte jag mig vid datorn en stund med lite mellis i min nya mugg. Den köptes på lagerhaus i helgen. Länk till den finns här --> #Nofilter termosmugg
 
Sen satte jag igång med lite plugg inför morgondagens historia prov. Det har jag gjort tills nu egentligen, men paus för att äta middag och ta ett foto på grannarnas fina träd :)  älskar höst feelingen!
 
 
Nu ska jag fortsätta plugga, städa lite kanske ta en kopp te  och sen hoppa ner i sängen och sova massor. Ha en bra kväll. <3
blogginlägg | |
#1 - - josephine Asplund:

Hoppas du haft en bra start på veckan och får en bra kväll! =)

Svar: Åh, tack desamma fina du! :)
Ebba Målqvist❤️

Upp