Släppa skolan på lovet?

Nu går jag och lägger mig efter en lugn dag i Småland. I förmiddags åkte vi ut till haddarp och körde fyrhjulin några timmar. Det var superkul och mysigt trots lite regn innan vi åkte hem. Jag trivs verkligen väldigt bra i den miljön och det är superkul att köra :) eftermiddagen gick åt till att ta det lungt och plugga. Inte kan man släppa skolan under lovet även fast jag gärna skulle göra det. Just idag var det samhällskunskap, politik. Jag brukar ha ganska lätt för just samhällskunskap och jag tycker att det är väldigt roligt gämfört med de andra SOämnena. Jag är mer intresserad av vad som händer NU, och mindre intresserad av vad som hände då. Imorgon åker vi hemåt och jag längtar efter Alicia och Alice som kommer på onsdag!!❤️

Anebytröjan på, såklart :)

 
 
 
 

 

blogginlägg | | Kommentera |

Akuten

Hej! De senaste dagarna har inte alls blivit som jag hade planerat. Natten mellan måndag och tisdag vaknade jag och hade jätte ont i magen. Då åt jag alvedon för att kunna sova och bli av med det onda en stund. Jag vaknade sedan på morgonen och hade lika ont som förut så jag stannade hemma från skolan i tisdags. Det blev bättre framåt kvällen så då trodde jag att det var över. Men jag vaknade mitt i natten (till onsdagen) igen och hade ännu ondare en förra gången. Så jag stannade hemma från skolan en dag till och hoppades på att det skulle gå över, men det gjorde det inte. Vi bokade tid hos vårdcentralen som inte hade tid försen strax efter tre. Men framåt tolvtiden hade jag fortfarande jätteont så vi åkte in till akuten istället då vi inte ville vänta och misstänkte att vi skulle bli skickade från vårdcentralen till huddinge ändå. Så vi satt på akuten i åtta timmar igår, från klockan 12 till klockan 20  och försökte få reda på vad det kunde vara. Dom tog prover och jag försökte förklara smärtan men dom kunde inte hitta något fel. Jag fick träffa flera olika läkare och där emellan satt vi och väntade i olika rum. En väldigt lång dag och jobbig dag.

Nu har smärtan som tur är gått över men jag är fortfarande väldigt trött. Jag håller tummarna för att det inte blir värre igen bara. Jag stannade hemma från skolan idag också för att vila upp mig och återställa mig helt. Imorgon måste jag tillbaka till skolan och ta igen allt som jag missat på dessa tre dagar och sen är det äntligen höstlov.  

blogginlägg | | Kommentera |

Mitt liv just nu

Det har inte varit så bra uppdatering här på senaste tiden. Så nu tänkte jag skriva väldigt kortfattat om vad som händer i mitt liv just nu.

Plugg och prov är det förståss alltid. Nu sista veckan innan lovet är det rätt lungt, men när vi kommer tillbaka efter ledigheten är det flera prov och inlämningar så jag försöker börja plugga redan nu.

Vi kommer att flytta från huset i mars. Mer om det senare, just nu finns det inte så mycket att säga.

Kom just på att jag ska ta en spruta idag. Det ska inte bli kul, men det ska bli skönt att ha det gjort.

På höstlovet ska jag äntligen träffa Alice och Alicia! Det har vi väntat på sååå länge och nu är det bara nio dagar kvar❤️

blogginlägg | | Kommentera |
Upp