Sommarvärme

Riktig sommarvärme igår och det ser ut att bli lika fint väder idag också:) jag har verkligen väntat på det här, blå himmel är helt okej liksom. Igår var det nog ungefär 15 ° ute men det kändes som att det var minst 30 på altanen när vi satt där.  Bikini och shorts men ändå känns det jättevarmt. Jag och pappa åkte in en sväng till Kungenskurva igår för att köpa en regnjacka och nya solglasögon eftersom att jag satte mig på mina förra. Förutom det så var vi ute nästan hela dagen. Härligt! Längtar enormt mycket till sommarlovet nu. Hoppas verkligen att det blir minst lika bra som förra sommaren. Men nu är inte så långt kvar så det är bara att fortsätta kämpa, eller hur? 🎉 
idag skulle det bli upp till 16 ° och sol hela dagen så det är hur bra som helst att vi slutar 1 timme tidigare än vanligt. Tänkte faktiskt gå till skolan idag också eftersom att jag har tid på mig nu och ska gå hem tillsammans med Alma i eftermiddag. 

Hoppas vädret är lika fint hos er och att ni får en bra dag. Kram på er❤️fint väder i lördags också✨


blogginlägg | |
#1 - - Fam:

Här i Småland är det äntligen sol o varmt! I Göteborg blommade lönnen ljusgulgrönt o björkarna hade slagit ut! Hoppas ni får en fin helg på landet!!!
Kramar fr Fam o Faf

Upp