Sjukt mycket kakor

Nu går jag och lägger mig tidigt efter en lång dag. Alltid lika segt att gå upp och gå till skolan när systrarna börjar en timme senare. 
Onsdagar är nog den dagen på hela veckan som känns längst. Kanske för att vi har flest och längst lektioner just idag. Sen är det ju mitt i veckan och det är oftast då som jag är som tröttast på skolan. 
Efter skolan var vi några som hjälptes åt att bära in och packa om massa burkar med kakor och annat gott som vi ska sälja för att tjäna ihop pengar till klasskassan. 500 kakburkar var beställda, så vi hade att göra i några timmar😅 I helgen åker jag med mamma ut till Torö för att förhoppningsvis få lite kakor sålda. 
Och på söndag ska jag jobba nere på restaurangen ned Aleksandra för att få ihop pengar till "operation dagsverke" som bidrar med pengar för att barn i andra länder ska få det bra.💗 ser fram emot det, för det var väldigt kul förra året. Kanske delvis för att jag trivs i miljön haha. Godnatt!

Ser inte ut att vara så jättemycket tycker jag, men har man varit med och burit och sorterat så vet man att 250kg kakor tar ett tag att hantera..😄blogginlägg | |
#1 - - Fam:

Ojoj vad mkt kakor! Hoppas inte för många hamnar i fel magar! Låter kul med restaurantjobb o operation dagsverke. Själv stod min kompis o jag på Järntorget i Gbg o målade tavlor o sålde. Det var väldigt kul! Lycka till o Stor kram till er alla fr Fam o Faf.

Upp