Testar "Loka Likes Too Much" ✨

För några dagar sedan kom tre nya smaker av Loka ut. I år så heter dom "Loka likes too much" och jag har varit väldigt taggad på att testa dom och göra en recension här på bloggen eftersom att jag ÄLSKAR förra årets tre smaker! Blev dock väldigt besviken på årets smaker, och hoppas att det blir mycket bättre nästa år.

Den första smaken vi testade var "Hallon Frozen Yoghurt".  Det är väldigt svårt att beskriva vad den luktade och smakade, men jag tycker i alla fall att den luktar precis som den smakar. Det första jag kommer att tänka på när jag smakar den är banan... Lite konstigt men den påminner mig också om någon typ av yoghurt som jag åt ibland när jag var liten. Googlade och hittade att yoghurten hette "Safari", men jag har inte ätit den på många år så jag kan ha helt fel. Påminner också om en godis jag ätit någon gång men kommer verkligen inte ihåg vad den hette eller hur den såg ut... Haha skum förklaring, men det smakade inte jättegott.
 
Poäng:
Ebba: 2/5
Ida: 1/5
Mamma: 1/5
Mormor: 0/5
Morfar: 1/5
Totalt: 5/25 poäng
 
Den andra smaken heter "Mango Pannacotta". Den luktar och smakar väldigt sött av mango blandat med marshmallows typ haha. Svårt att beskriva men jag tycker att den smakar gott i alla fall.
 
Poäng:
Ebba: 3,5/5
Ida: 2/5
Mamma: 1,5/5
Mormor: 0/5
Morfar: 3/5
Totalt: 10/25 poäng
 
Den sista smaken var också den som jag var mest skeptisk till. Nämligen "Chokladboll"... Direkt när jag öppnade flaskan luftade det väldigt mycket delicatoboll eller vad dom heter som man kan köpa i affärer. Men det luktade också någonting konstgjort typ. Någonting som inte alls luktade gott. Enligt mig så smakade den 10 gånger värre än vad den luktade. Usch, inte alls gott! Bland de äckligaste drickorna jag smakat. Gick inte att dricka utan fick springa och dricka vanligt vatten istället. Trodde i alla fall att den skulle vara lite godare. Blä!
 
Poäng:
Ebba: 0/5
Ida: 1/5
Mamma: 1/5 - tyckte att den påminde om solkräm(?)
Mormor: 0/5 - Ville egentligen sätta -5...
Morfar: 2/5
Totalt: 4/25 poäng
 
Nää, kommer inte köpa varken "chokladboll" eller "Hallon Frozen Yoghurt" igen. Rekommenderar er att inte heller göra det. "Mango pannacotta" var god, men inte min favorit bland Loka smakerna.
 
Eftersom att jag är diabetiker så dricker jag nästan aldrig läsk, och jag tycker att loka är godare. Så gilla det här inlägget om du tycker att jag ska göra ett inlägg och berätta om mina favorit Loka smaker :) eller ge förslag på andra saker att testa/skriva om! Kram
blogginlägg | |
Upp