Kvällssnack

Efter en mysig helg i Småland så är sista måndagen innan sommarn avklarad. Känns otroligt bra! Inte så mycket att göra i skolan denna veckan, och jag har inte så mycket planerat efter skolan heller. Fast på torsdag ska jag träffa Ida J efter skolan och prata, fika och handla lite :) Det har gått över en månad sedan vi sågs sist, så nu längtar jag till torsdag!❤️ 
Nu sitter jag och äter äpple med kanel och kokos, och dricker lite the. Försöker testa lite olika metoder för att sova bra. Jag tycker nämligen inte riktigt att jag har gjort det de senaste veckorna. Väntar också på att mitt hår ska torka lite så att jag kan göra en uppsättning och förhoppningsvis få lockigt hår imorgon. Om detta funkar kommer såklart ett inlägg om det lite senare. 
Nu har jag inte så mycket mer att säga, så jag bjuder på lite bilder från helgen!😃


blogginlägg | | Kommentera |

Hur känner jag inför att 7an snart är över?

Jag tycker att skolan har varit helt okej det här året. Inte alls så stressigt som jag trodde att det skulle vara. Jag tycker inte heller att betygen var svårare att nå än förra läsåret, vilket jag hade ställt in mig på. Känner mig inte så skoltrött nu men jag ser ändå fram till sommarlovet. Jag vill egentligen inte riktigt att tiden ska gå eftersom att ju fler skolår som passerar desto tuffare kommer det att bli efter sommarlovet. Därför vill jag egentligen stå kvar här och trampa ett tag eftersom att jag tycker att tiden går lite för fort. Men tyvärr kan jag inte styra över det utan jag får helt enkelt vara glad att det har gått bra hittills. Nu är det inte många dagar kvar och det känns bra. Men jag skulle nästan ha kunnat gå en månad till för att det känns som att jag inte riktigt är klar med året. 7an har gått så väldigt fort, och att tänka på att jag redan har gått en tredjedel av högstadiet skrämmer mig lite. Nästa år blir det högre kvar och året efter ännu högre. Så jag ska passa på att njuta av de sista två veckorna och sedan gå på sommarlov och känna att jag hunnit gjort allt jag velat och att jag är nöjd med 7an. Det är alldeles lagom att skolan slutar om två veckor. Kanske är det lite svårt att förstå hur jag känner, eftersom att jag både vill ha sommarlov men också gå kvar i 7an... Men det är precis så jag känner, och kan inte beskriva det på något annat sett. 

Tack för att du läste!✨ 


blogginlägg | | En kommentar |

Testar "Loka Likes Too Much" ✨

För några dagar sedan kom tre nya smaker av Loka ut. I år så heter dom "Loka likes too much" och jag har varit väldigt taggad på att testa dom och göra en recension här på bloggen eftersom att jag ÄLSKAR förra årets tre smaker! Blev dock väldigt besviken på årets smaker, och hoppas att det blir mycket bättre nästa år.

Den första smaken vi testade var "Hallon Frozen Yoghurt".  Det är väldigt svårt att beskriva vad den luktade och smakade, men jag tycker i alla fall att den luktar precis som den smakar. Det första jag kommer att tänka på när jag smakar den är banan... Lite konstigt men den påminner mig också om någon typ av yoghurt som jag åt ibland när jag var liten. Googlade och hittade att yoghurten hette "Safari", men jag har inte ätit den på många år så jag kan ha helt fel. Påminner också om en godis jag ätit någon gång men kommer verkligen inte ihåg vad den hette eller hur den såg ut... Haha skum förklaring, men det smakade inte jättegott.
 
Poäng:
Ebba: 2/5
Ida: 1/5
Mamma: 1/5
Mormor: 0/5
Morfar: 1/5
Totalt: 5/25 poäng
 
Den andra smaken heter "Mango Pannacotta". Den luktar och smakar väldigt sött av mango blandat med marshmallows typ haha. Svårt att beskriva men jag tycker att den smakar gott i alla fall.
 
Poäng:
Ebba: 3,5/5
Ida: 2/5
Mamma: 1,5/5
Mormor: 0/5
Morfar: 3/5
Totalt: 10/25 poäng
 
Den sista smaken var också den som jag var mest skeptisk till. Nämligen "Chokladboll"... Direkt när jag öppnade flaskan luftade det väldigt mycket delicatoboll eller vad dom heter som man kan köpa i affärer. Men det luktade också någonting konstgjort typ. Någonting som inte alls luktade gott. Enligt mig så smakade den 10 gånger värre än vad den luktade. Usch, inte alls gott! Bland de äckligaste drickorna jag smakat. Gick inte att dricka utan fick springa och dricka vanligt vatten istället. Trodde i alla fall att den skulle vara lite godare. Blä!
 
Poäng:
Ebba: 0/5
Ida: 1/5
Mamma: 1/5 - tyckte att den påminde om solkräm(?)
Mormor: 0/5 - Ville egentligen sätta -5...
Morfar: 2/5
Totalt: 4/25 poäng
 
Nää, kommer inte köpa varken "chokladboll" eller "Hallon Frozen Yoghurt" igen. Rekommenderar er att inte heller göra det. "Mango pannacotta" var god, men inte min favorit bland Loka smakerna.
 
Eftersom att jag är diabetiker så dricker jag nästan aldrig läsk, och jag tycker att loka är godare. Så gilla det här inlägget om du tycker att jag ska göra ett inlägg och berätta om mina favorit Loka smaker :) eller ge förslag på andra saker att testa/skriva om! Kram
blogginlägg | | Kommentera |
Upp