Påsklovet på landet har varit braaa

Nu är vi hemma efter en supermysig vecka på landet. Jag och pappa har varit och ätit på "Sthlm Tapas" ikväll, och det var verkligen god mat och jättetrevligt! :) Det var första gången jag åt tapas, men det kommer absolut bli flera gånger.

Igår eftermiddag så gick jag, Alma och Cissi ut och joggade lite. Inte alls särskilt långt, men roligt var det :) Sen satte vi oss på klipporna vid vattnet, och det vart faktiskt ganska varmt när solen lyste på oss så vi stannade där ett tag. Älskar verkligen att sitta och kolla och ta foton ut över havet när det är soligt, blir så lugn och glad av det ❤️ 
Vi har spenderat en del tid i stallet denna veckan. Dels har jag ridit själv och sen har jag varit med på Alma och Cissis ridlektioner och så duktiga dom är alltså!
 Ett mycket bra påsklov men kusiner, vänner och familj hittills och dagarna som är kvar ska jag nog mest ta det lugnt på om ingenting ändrar mina tankar.  
Eller ja, jag ska träffa Ida vid 11 imorn så åler vi nog till Liljeholmen en sväng :) men liite sovmorgon iaf. Godnatt nu
blogginlägg | |
Upp