"Känslan av att ha hunnit med allt man ville göra"❤️

Denna kvällen är en sån lugn och skön kväll. Jag vet att jag har skrivit det förr, men jag älskar känslan av att ha hunnit med att göra allt man ville hinna göra. Den känslan har jag nu! Känns helt ok med måndag imorn.
Jag har hunnit ta det lungt samtidigt som jag har gjort en massa grejer. I fredags gick jag hem från skolan och tog ett bad. Riktigt besviken över min prestation på proven. Måste verkligen hitta en lösning, för jag vill inte misslyckas med saker pågrund av min diabetes! Blodsockret var nere på 2.2 och gick sedan upp till 7, och sen ner igen. Jag fick riktigt ont i huvudet och stressen av att se blodsockret sjunka påverkar också mig, och jag blir som i min egen värld. Som tur är så förstår mina lärare mig bra, och jag får göra de delarna av proven som jag inte orkade/kunde göra pga hur jag mådde (hade Franska och Fysik) i veckan. Jag hade så gärna velat kunna slappna av helt och inte tänka på skolan  i helgen, men nu blev det som det blev.
Jag har iallafall hunnit handla kaninmat och lite grejer till ett "påskpyssel", städa rummet, fixa rent kaninburen, bakat, pysslat (med Alma till ett blogginlägg som kommer upp snart), pluggat lite och satt upp studsmattan (pappa gjorde det mesta, men jag gjorde det jag kunde göra :)). Det låter inte som så mycket, men allt har tagit tid och jag är nöjd. 
Nu måste jag sova, och imorgon fyller mamma år!❤️ godnatt!
blogginlägg | |
Upp