Bra besök!💪🏼❤️

Sjukhus besöket gick bra, och blodprovet lika så. Igentligen behövde jag inte ta proverna försen i maj, me eftersom att jag förbrätt mig så valde jag att göra det idag.

Försökte verkligen att inte bli nervös, men det gick inte haha. Satt och skakade innan och tog djupa andetag för att lugna ner mig. Men somsagt, det gick på 3 minuter och kändes nästan inget (hade ju bedövning hehe). Kollade dock bort hela tiden så sköterskan måste tyckt att jag var lite konstig som kollade bort när hon pratade med mig... Till nästa gång ska jag köpa beövningssalva isiället för plåster, för min hud reagerar lite på plåsterna och jag får kliande märken. 

Blodsockervärdera hade blivit bättre än förra gången, så nu är jag tillbaka på banan igen. Skönt! Ska tillbaka om 2 månader så då satsar jag på att vara ännu bättre. 

Nu måste jag snart sova. Fysikprov imorgon, och det ska verkligen inte bli kul... Men men, det måste göras och sen får jag ta det lungt efter det. Jag och Alma har förberätt lite för en inlägg som troligtvis ska publiceras i helgen!❤️Godnatt!
blogginlägg | |
#1 - - Fam:

Käraste Ebba!
Skönt att dina värden var stabila o att undersökningarna gick bra! Du är inte ensam om att ogilla sprutor ex farfar o Erik delar det med dig och de flesta andra tror jag. Verkar som din nya pump är mer pålitlig. Ha det gott nu när det börjar våras o kram från farmor
Hälsa Ida o Alma

Svar: Hej ! Ja, nya pumpen är mycket bättre och vi ser tydligt positiva förändringar på värderna! Kram på dig och farfar
Ebba Målqvist❤️

Upp