Sista dagen i Sälen

Nu går jag och lägger mig efter sista dagen i Sälen. Idag tog vi som planerat sittliften upp på berget. Det var första gången jag åkte sittlift på sommaren och det var väldigt fin utsikt, särskilt när vi åkte tillbaka sen. Vi gick inte så lång, bara ca 7km och det var väldigt vackert och fint väder!☀️ vi hade med oss mackor som vi åt till lunch och på vägen tillbaka köpte vi glass i restaurangen på toppen, mums!

Hela kvällen har vi varit med nyfunna kompisarna här och vi har sprungit runt i hela skilodge för att köra kurragömma och sånt :) Vi sa hejdå för en stund sedan och imorgonförmiddag kör vi mot Rättvik för att hälsa på Astrid och hennes familj! Det blir några stopp på vägen och vi får se vad vi hittar på då. Nu får jag säga hejdå till Sälen för den här gången, det har verkligen varit superkul❤️

blogginlägg | | Kommentera |

Experium äventyrsbad i Sälen

Inte direkt något toppenväder idag, så efter frukosten och en liten promenad fick det bli bad istället för vandring. Vi badade inne på experium äventyrsbad några timmar och det var riktigt roligt! Jag har tyvärr inte tagit några foton där eftersom att det inte är tillåtet att fota där. Men som sagt så var det väldigt roligt och faktiskt inte så mycket folk som jag hade trott. Jag råkade tappa ett slags armband som man använder för att öppna och låsa sitt skåp men som tur var så lyckades Ida hitta det på botten i en av poolerna, annars hade det blivit jobbigt... :) lite senare lagade pappa god middag och efter det har vi bara tagit det lungt. Alma och Ida har kommat på film och jag har varit på rummet och hållt på med lite allt möjligt. Riktigt trött är jag nu så det ska bli skönt att sova. Om vädret blir bra och allt går som planerat imorgon så blir det en tur med stolsliften upp på fjället och sedan lite gång. Hoppas att du har haft en lika bra dag som jag, godnatt!❤️

Fin himmel från fönstret✨

blogginlägg | | Kommentera |

Vandring i Sälen

Det vart lite sovmorgon i morse innan vi packade mackor och vatten för att vandra lite. Vi tog bilen till högfjällshotellet och därifrån gick vi en slinga på ca 9 km men stannade vid hälften och åt lite matsäck. Det gick väldigt bra att gå och det kändes ganska lagom långt. Älskar fjällen även på sommaren!
Väl framme vid bilen igen åkte vi en sväng till Sälens by för att kolla på Stadium Outlet. Jag köpte lite träningskläder som jag kanske inviger imorgon, det finns nämligen ett litet utegym nära här :)
Middagen åt vi på O'Learys och sen spelade vi kort några timmar och körde någon slags kull med några andra vid en park. Tur att vi inte är så blyg haha. Rolig dag tycker jag, vi hörs imorgon!

blogginlägg | | Kommentera |
Upp