Paradiset

Åh, det är så skönt med sommarlov!! Jag sitter just nu ute på alltanen i skuggan och skriver dehär inlägget. Ida åkte iväg på ridläger i förmiddags och mamma och Alma är ute och seglar. Jag hade fullt upp i förmiddags och en timme efter lunch eftersom att jag precis som förra veckan är simskoleassistent i fem dagar. Roligt att ha någonting att göra och att tjäna lite extra pengar gör mig ingenting. Vi har haft en himla tur med vädret och himlen har varit blå alla simmskoledagar hitills. Idag var det 22 grader i vattnet så att ha ett sommarjobb i vattnet är väldigt passande. Njuter verkligen av livet här ute. I lördags tog jag en ridlektion på herrhamra. Jag är så tacksam för all hjälp jag har fått och att det nu bara går bättre och bättre för varje gång. Världens bästa Marsella red jag på och enligt mig så var det bästa passet någonsin. Jag är väldigt glad över det!
På måndag åker vi med pappa till öland om allt blir som planerat. Det ska bli jätteroligt och jag hoppas kunna ta massa bilder och njuta av sommaren. Nu måste jag stänga ner datorn, på med träningskläder och cykla ner till badet för att träna med Frida och några andra. Superkul att den möjligheten finns här ute. <3
 
blogginlägg | | En kommentar |

Morötter från

De bästa och godaste grönsakerna är väl ändå dom man odlar själv, ellerhur?! Det tycker jag iallafall. Utan tvekan :) för några månader sedan planterade jag och Alma lite i växthuset. Under några veckor har det gått att ta sallad därifrån och i fredags skördade vi även de få morötterna som vi planterat där. Rätt små var som men huvudsaken var ju att dom är goda och det var dom verkligen. Nästa år får det bli mer morötter i växthuset!! Dessutom älskar kaninerna blasten som blir kvar så det blir rena paradiset för dom också. Kan det bli bättre?!❤️

 
blogginlägg | | 2 kommentarer |

Vad har jag gjort de senaste dagarna?

Nu är jag tillbaka efter två veckor av bloggbreak. Jag har inga planer på att sluta blogga, men jag har inte riktigt hittat tillfällen att skriva de senaste tiden. Vanligtvis skriver jag innan jag somnar, men det har jag inte orkat för att jag har kommit hem mycket senare en jag brukar och därför somnat direkt haha. I princip all tid förutom att sova har jag lagt på att vara med kusinerna och kompisar där ute och det gillar jag verkligen. Jag trivs så bra på torö, mitt andra hem <3 Igår åkte vi hem hit till älvsjö för att vara lite med pappa :) Vi åker tillbaka till torö imorgon  men det är väldigt roligt att träffa pappa lite.
Nu bjuder jag på lite bilder och text från de två veckorna som jag inte har bloggat. Har massa bilder där kompisarna är med också, men väljer att inte publicera det för jag orkar inte ringa och fråga alla... :)
 
 
Jag tycker tyvärr att det är väldigt läskigt att segla, men det ska jag träna bort! Här seglade vi ut till en ö och åk lunch för några dagar sedan.
 
 
Vet inte vad jag ska säga. Alla dessa solnedgångar vid vattnet är obeskrivliga!! Älskar verkligen dehär!
 
 
Blåååbär. Gissa glädjen när jag upptäckte att blåbären var mogna!? Blir nog en hel del bärrecept i sommar.
 
Ännu en solnedgång... <3
 
En hel del moppeturer har det blivit också, sjukt kul!
 
 
Tack för att du läste, ha en bra dag!
 
blogginlägg | | Kommentera |
Upp