Tävling- vinn fina smycken!

Nu är det dags för en tävling i samarbete med Amaze.se!
 
Amaze är en webshop som säljer superfina smycken för alla tillfällen.
Dom säljer tillexempel halsband, armband och örhängen till ett rimligt pris så det är verkligen värt att kika in webshopen!
Mina personliga favoritvarumärken är Orelia och Syster P  ,alla smycken är verkligen såå fina men dessa märken har jag fastnat för lite extra.
 
Jag har fått chansen att dra en huvudvinnare som vinner ett valfrit smycke av dom på bilden nedan och dessutom en extra vinnare som vinner de andra smycket. För att delta behöver du bara gilla Amaze på facebook och sedan skriva en komentar här under detta inlägget. Glöm inte fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner (bara jag som ser mailen).
 
Vinnarna dras om en vecka, lycka till!
 
Det här blogginlägget är i samarbete med AMAZE.se. Detta påverkar inte vad jag tycker om produkterna.
blogginlägg | | 6 kommentarer |

Namn på alla mapparna

Jag mötte mamma i Liljeholmen för att köpa lite skolprylar i eftermiddags. Jag letade efter etiketter till alla mina mappar så att jag skulle kunna skriva mitt namn på dom. Vi hittade ett etikettutskrivare som vi köpte och den funkar jättebra! Superroligt att kunna skriva ut vad man vill på små självhäftande pappersbiten haha. Jag gillar resultatet och kommer använda den till många fler saker än att märka mapparna. Rekomenderar den verkligen! köpt på clas Ohlsson .Imorgon ska jag hem och göra terminens första läxa (väldigt lätt sådan) och sen ska jag planera lite och jag kan redan nu avslöja att det kommer att komma en tävling här på bloggen inom kort. Håll ögonen öppna!

 

blogginlägg | | En kommentar |

Redan trött?

Första skoldagen har passerat och det känns sådär. Imorgon börjar jag klockan halv nio och jag antar att det blir en intensiv dag med massa olika genomgångar och papper som ska fyllas i och sånt. Lärarna har ändrat om lite i våra grupper, men jag hoppas verkligen att jag och mina kompisar är kvar i samma för jag orkar inte riktigt lära känna nya människor just nu...
Jag känner mig helt slut efter dagens timme i skolan, så hur ska jag orka med hela terminen?! Förstår inte det, men det är bara att ställa väckarklockan och hoppas på det bästa, typ. Blodsockret ligger på 8.2 nu, så jag hoppas att det stannar där eller nog ner liiite, bara jag slipper vakna med högt/lågt värde. ❤️

blogginlägg | | En kommentar |
Upp