"Så stressad har jag aldrig varit"

Nu längtar jag verkligen till sommarlovet... Inte för att skolan är jobbig egentligen, för det var mycket värre i 6an. Slutet av första terminen i 6an var verkligen inte rolig. Så stressad har jag aldrig varit, och jag hoppas inte att jag behöver vara det igen. Vet egentligen inte varför det blev så och jag kommer inte ihåg om jag skrivit något om det här på bloggen..? Men på någotsätt så fick jag sjukt mycket att göra samtidigt. Flera prov, redovisningar , inlämningar som jag stod med på samma gång. Då skulle jag få mina första betyg, och det var riktigt nervöst. Jag minns att jag kom hem från skolan och insåg hur mycket jag behövde göra, vilket lädde till att jag inte kunde göra något istället. Jag kastade mig bara på sängen och grät istället för att plugga. Flera redovisningar sköts fram för att jag skulle orka, så det var en väldig tur att lärarna hade förståelse för hur jag kände. Pratade med många kompisar under den korta perioden, och jag vet att några kände likadant som jag. När det är så mycket att göra på en kort tid blir jag så stressad att jag inte klarar av att göra något utan att bryta ihop. Men somsagt, nu är det ganska lungt tycker jag. 

Men jag längtar ändå till att kunna gå upp sent, eller jättetidigt och cyckla iväg till bryggorna och äta frukost när ingen annan är vaken. Att bara kunna leva utan att känna press för saker som måste göras. Det älskar jag! Nu är det bara att kämpa på de sista veckorna i 7an, och förhoppningsvis kunna ta sommarlov med gott samvete och stolthet. Nu ska jag krypa ner i sängen med nytvättat hår och bra blodsocker. Godnatt!❤️


blogginlägg | |
#1 - - Alice:

Har så som du hade i 6an just nu, eller egentligen inte så mycket prov, men inlämningar och massa stress och ångest, älskar dig!!

Svar: Kämpa på!❤️ ilysm
Ebba Målqvist❤️

Upp