Roliga saker om mig #1

Det är grymt kul att så många nya läsare hittar till bloggen! Jag uppskattar era fina kommentarer massor och jag hoppas verkligen att ni vill fortsätta läsa. :) 
Idag tänkte jag skriva några lite "roligare" saker om mig. Alltså inte dom här standard frågorna om hur lång jag är och vilken som är min favoritfärg utan jag har skrivit upp lite mer udda saker om mig. 
 
Den första saken är att jag HATAR för små skor. Ni som brukar umgås med mig vet nog det för att jag tjatar om det varje gång jag är in en skoaffär. Jag tror att jag köper skor som är större än vad dom i affärerna tycker att jag har för storlek på fötterna, men det känns ändå mycket bättre haha. Pjäxor är ju som en slags skor som sitter väldigt hårt och trångt om fötterna och det är det jag inte gillar. Ändå åker jag skidor ganska ofta... I början av en skidresa blir jag väldigt stört och irriterad på att pjäxorna sitter så konstigt, men sen när jag väl åker skidor så har jag inte tid att tänka på det mer. Sen så kan jag typ inte sitta still med skor för länge, så om vi tex åker bilen långt eller liknande så måste jag ta av mig skorna för att inte bli halvt galen hehe.  
 
 
Från det ena till det andra. Jag älskar tsatsiki. Jag älskar ju att laga mat och jag tycker att det finns väldigt många olika saker man kan ha tsatsiki till. Jag och Astrid brukar tex göra kycklingspett med tsatsiki, och då har vi i mycket vitlök (ibland kanske lite för mycket hehe). Men jag tycker att det ska smaka mycket vitlök för att det ska bli sådär supergott :) Älskar att ha tsatsiki till köttfärssås, lasagne och utan något till. Det bästa med såsen är ju också att den är så enkel att göra. Jag är ett fan av tsatsiki! :)
 
 
En annan rolig grej är att jag städar skjut effektivt när jag är arg eller ledsen. Ibland tänker jag inte ens på att jag städar, utan märker att det är rent när jag lugnat ner mig lite. Jag har väldigt ofta stökigt i mitt rum så det är ju ett ganska enkelt sätt att städa, även fast jag helst undviker att bli arg såklart. Det blir ännu effektivare om någon står och pratar med mig medans jag är arg. Har verkligen ingen aning om varför det blir såhär, men jag vet att det funkar haha :)
 
 
Den sista saken är att jag har jättesvårt att sitta ner och tex bre en macka, lägga upp pasta, skära grönsaker mm. Någon som känner igen sig? Jag ställer mig automatiskt upp när jag ska göra något för att det känns enklare liksom. Tror att det delvis är för att man får med styrka då, men hur mycket styrka behövs för att bre en macka..? Finner ingen rimlig förklaring till varför jag gör såhär faktiskt. Men borde kanske börja sitta ner för att inte verka helt knäpp hehe...
 
Tack för att du läste :) Är det roligt med sådana inlägg? Jag skriver gärna fler!
Ha en fin kväll!
 
En fråga bara, tycker ni att jag ska skaffa en snapchat där jag bara lägger upp info när jag lagt upp ett nytt inlägg? Komentera gärna om du har en åsikt kring det :)
 
blogginlägg | |
#1 - - Alice som älskar dig mer än vad du älskar mig;)):

Jaa!! Jätte roligt med sånna inlägg, fleer❤️❤️

Svar: Puss på dig❤️ / Ebba som älskar dig 100 gånger mer😘
Ebba Målqvist❤️

Upp