Min dag- Lyssna på musik och plugga?

Jag lyckades vakna ganska tidigt idag så jag tog det  lugnt på morgonen. Vädret var och är kass och då brukar det vara lite jobbigare att gå upp på morgonen men det gick bra. Jag fixade iordning mig och fixade lite på rummet. Satt även en stund och fixade lite inför ett samarbete som troligtvis kommer att komma upp på bloggen inom några veckor.
Första lektionen var musik och jag tror att vi blev betygsatta på hur vi spelade idag. Jag spelade bas vilket inte alls är min grej och jag är verkligen inte bra på det så det gick nog inte så bra.
Sen satt jag och Astrid och räknade matte i korridoren medans resten av klassen skrev prov. Igår satt vi på mattelektionen och jag kom på att vi kunde fråga om vi fick skriva provet då istället eftersom att mitt blodsocker var bra just då. Blir oftast låg innan prov, men jag klarade mig toppen igår faktiskt. Snöade ute också men det störde ju inte oss haha.
Gick på en massa andra lektioner sen, men fotade inget mer under dagen eftersom att det är extremt ointresant enligt mig. 
Sen när jag kom hem skrev jag klart min franska läxa och pluggade lite mer. Jag har alltid haft svårt att plugga och lyssna på musik samtidigt. Det har liksom inte funkat i mitt huvud. Men nu har jag hittat tre låter som jag arbetar väldigt bra till. Varför vet jag inte, men blir typ lugn av dom. Låtarna som jag lyssnade på var:
  • I took a pill in Ibiza / Fattar egentligen inte varför jag lyssnar på denna låten, men den e sjukt bra haha!
  • One call away / Verkligen min favoritlåt just nu! Blir sååå lugn av den :)
  • Let her go / Den här låten spelades på radio HELA tiden för ett tag sedan, och jag gillar den fortfarande hehe.
  • Pillowtalk / Har inte så mycket att säga om denna låten, okej? :)
  • Lost boy / Sjukt bra låt! Lyssnar på den hela tiden.


Lite bur-fix sen. Kaninerna ör alltid super sociala när jag städar buren. Mina älsklingar.

 


Kollade till växthuset också, och både sallaten och spenaten har redan börjat växa! Längtar till sommaren nu.
 

Sen har jag bara ätit middag, skrivit och vilat typ.
Kram :)
blogginlägg | |
Upp