Dagen, med bilder. 1/4

Hej hej! Imorse kom jag på att jag skulle ta foton på några saker som jag gjort idag så att det blir som en "min dag" med lite bilder. Blev inte så bra, men jag publicerar det ändå. 
So yes, här är min dag!

Jag vaknade vid  8, men låg kvar i sängen till typ 9 tror jag :) tittade ut genom fönstret det första jag gjorde, och det var inte direkt en rolig syn... Sjukt dåligt väder.


Sen gick jag upp och åt ganska mycket frukost eftersom att jag hade lågt blodsocker. (Tänkte ta en bild men allt blev suddigt eftersom att jag skakade hehe)
och ja, sen gjorde jag iordning mig för att åka till Fruängen och möta Ida. Juste, jag han städa lite på mitt rum och packa upp min väska och så.


 Tog på mig vårjackan, för snön var helt borta och solen tittade fram när jag väntade på bussen😍Bussen var försenad så jag passade på att ge henne ett aprilskämt som jag tyckte var roligt hehe


Sen gick vi runt i gallerian ett tag och kollade i affärer tills vi blev hungriga. Då gick vi till Coop och köpte pastasallad, bra blodsocker också! :)Sen åkte vi hem till Ida och spelade Wii en kort stund, haha sjukt länge sedan ;) Jag var inte där så länge, utan efter typ 30 min tog jag bussen hem igen. 

Alma och Ida hade bakat bullar när jag kom hem, så sen vart det fika utomhus och efter det massa studsmatta. Älskar vår!! Och bullarna var jättegoda föresten hihi

Sen satt jag en stund vid datorn, vi åt middag och jag fixade några saker till ett kommande blogginlägg  :) 
Lite högt blodsocker innan middagen...

Vi kollade en stund på Let's Dance, och sen gick jag upp för att sminka av mig och skriva detta inlägget :) snart ska jag ut och mata kaninerna, så vi hörs imorn! Bye 

Somsagt så blev detta kanske inte ett så roligt inlägg eftersom att jag inte tog så många foton, men om jag ska göra detta igen ska det bli bättre! :)

Föresten! Gillar ni sånna här inlägg? Tryck gärna på hjärtat isåfall❤️
blogginlägg | |
#1 - - Cecilia:

Att spela Wii är skoj. ;) Wii sports och MarioKart är roligast!

Upp