Min dag med bilder❤️

Dags för ett inlägg som jag inte vet vad det aka heta... Senast skrev jag "min dag| med bilder" tror jag och det är ju vad det är men det låter så konstigt. Hur som helst. Här är min dag, med bilder!

Juste! Måste bara säga att jag är medveten om att kvalitén på bilderna är usel. Det är för att jag inte ville lägga ner så mkt tid på detta, för det ska ju nara vara att jag fotar vad jag gör liksom :) Let's gooo

Första lektionen var inställd idag så vi fick sovmorgon till 09.30. Fredagen börjar bra!👅
Jag gick upp vid ungefär 07.45, satte på mig kläder och satte upp håret jätteslarvigt eftersom att jag hatar att ha utsläppt hår på morgonen :) Tog ett blodsocker också, och lite högt var det tyvärr :(


Sen satt jag vid frukostbordet ganska länge och åt frukost och pluggade lite extra på mina franskaglosor 


På denhär bilden ser mitt rum förjävligt ut, och det är jag tyvärr medveten om haha. Men det gick ganska snabbt att städa upp och jag lyssnade på Nellie och Jackobs podcast samtidigt. Den är såå bra!
Före:
Efter:Sen upptäckte jag att insulinet i min pump nästan bar slut, så då bytte jag det. Ångrar inte att jag valde en rosa insulinpump, för jag tycker att den är väldigt fin faktist, och lite personlig :)

Efter det så borstade jag tänderna, klädde på mig, borstade håret och tog lite macara. Orkade inte fota allt det dock hihi.
Orkade inte heller bry mig om vad jag satte på mig, så det fick bli sköna kläder, det är ju fredag!

Mot skolan sen. Cycklade tillsammans med några kompisar❤️


Kom till skolan lite tidigt så jag han fixa skåpet, för det behövdes hehe


Franska som första lektion och jag tyckte att tiden gick ganska fort eftersom att vi kollade på film halva lektionen. Skrev glosförhöret också, och tror det gick toppen :)

Sen var det NO. Inte direkt mitt favoritämne, men nu läser vi biologi med mat och näring och det är ganska roligt. Eftersom att jag är diabetiker så kan jag ju en hel del om kost och kroppen så det är ganska enkelt än så länge.

Perfekt blodsocker innan maten! Det serverades pasta med ädelostsås, och jag har väldigt svårt för olika ostar... Så vi åt bara pasta.

Yes, sen var det region och vi håller på med ett roligt grupparbete. Jag är i samma grupp som Astrid, Lina och Ida. Kunde inte blivit bättre! :) (eller jo det hade det kunnat bli om alla kompisar var med, men ni fattar vad jag menar hoppas jag)


Världens vackraste bild. Haha nej men det var engelska sista lektionen så jag tog bara ett snabbt foto och vi kollade på film hela lektionen. Chill fredag❤️


Ida (A) följde med hem efter skolan. Vi var lite glass sugna och istället för att köpa varsin glass så var vi lite ekonomiska och köpte en sånhär. Jättegod faktiskt!❤️


Sen laddade min mobil ur så jag kunde inte fota bär vi hoppade studsmatta... Men det gjorde vi iallafall.
Mellis👅


och sen loggade jag in på StarStable och fastnade där en stund med alla fina människor :)


(Extremt suddig bild, men det var mörkt ute) Jag och Alma gick ut och hoppade studsmatta en stund innan vi matade kaninerna.


Och sen dess har jag suttit en stund vid datorn, ätit en glass, redigerat detta inlägget och skrivit med kompisar. Livet är bra nu❤️❤️ sov så gott!

Jag snodde din bild Ida, så cred till dig! 
Idas blogg: idaalexxandra.blogg.se
blogginlägg | |
#1 - - Ewelina:

Roligt att läsa ditt inlägg! Vad använder du dig av för mätare för att kolla ditt blodsocker? Själv använder jag freestyle libre och är supernöjd!

Svar: Kul att du tyckte om det!💗 jag använder "contour next link" från Bayer, och ibland använder jag sensor tillsammans med min pump från medtronic. Tycker den funkar riktigt bra och jag har också hört mycket bra om freestyle libre. 😉
Ebba Målqvist❤️

#2 - - Alicee:

Fler sånna här inlägg!!😍❤️ Har vi pratat om att vi har lika dana smink bord? för de har vi, hahah💓😘

Svar: Hihi, tror vi har pratat om det men är inte säker💗 Älskar mitt sminkbord! Ikea e bäst hihi❤️ ilysm😘
Ebba Målqvist❤️

Upp