Ny design, och ny jacka.

Glömde publicera inlägget jag skrev i går... Men i det inlägget stod det i alla fall att jag hoppades på att jag skulle nå 3000 blogg poäng idag. Och det gjorde jag!! Av poängen kan man "köpa" olika saker. Nu valde jag att köpa en ny, lite snyggare och stilrenare design! Imorse hann jag fixa lite med den designen, så det är nästan klart, bara lite fler bilder och sånt så att det blir lite mer "jag" ska dit. Men som ni säkert ser om ni läser detta via datorn eller ipaden så är det ny design. Jag ÄLSKAR den nya designen, och jag hoppas att ni också gör det, och att den känns välkomnande.
 
Idag så åkte jag, Alma, pappa, Ida och hennes kompis, Sofia till kungenskurva i några timmar. Jag ville kolla på en varm jacka, men hittade först ingen som var fin och till ett rimligt pris.. Men i den näst sista affären vi var i så hittade jag en väldigt fin jacka! Jag kan lägga upp en bild någon annan dag. Den är iaf svart med fake päls (såklart) på en krage. Sååå fint!
Och i morgon så ska jag och Ida J dit igen för att umgås lite. Ska bli jättekul. Så, nu orkar jag inte skriva mer.. God natt! 
blogginlägg | |
Upp