En såndär haul.. Typ..😂❤️

Hello!❤️🍃 Idag var jag ju som sagt med Ida J i kungens kurva och shoppade lite..💗 Jag brukar ju inte visa upp allt jag köper och sånt, men jag tänkte göra det nu, det är bara tre saker, men det roliga är att jag och Ida köpte likadana saker😂👏🏼💗 Så varsågoda att titta på mina nya kläder.. Jag orkade inte ta "proffsiga" bilder nu när det är sent, så jag tog från hemsidan.

Det första jag köpte var denna tröjan.❤️ Allt är köpt på "Lager 157". Den kostade 50 kr!!🙈🦄 det är dock en mer "ljusgrå" färg än vad den modellen har på sig..

sen så har jag letat ett tag efter en mysig halsduk att ha när det är kallt ute.. Och nu hittade jag en! Debut verkligen väldigt mysig och stor💗👍🏼 den kostade 15 kr (😱😱) (eller 2 för 30)
och sist, och minst köpte jag en underbar mössa!!😍 först var jag lite tveksam, eftersom att den inte direkt är "jag" eftersom att jag inte brukar ha så starka färger och sånt.. Men sen köpte jag den ändå, och det ångrar jag inte!❤️ denna kostade också 15 kr!😍🙈
Juste, på ICA i nynäs köpte jag en sak också. I somras när vi var dör tänkte jag köpa detta, men gjorde aldrig det.. Ångrade mig jättemycket efteråt.. Men nu köpte jag det! Ett är till mig, ett till Alma och ett till Ida. Vi har dock inte kommit överäns om vem som ska ha vilket😂👍🏼🍃 i färgerna: rasberry Syrup, Water Melon, och Poppy papaya 💗 dom hade kostat 89.90 kr, men nu kostade dom bara 10 kr!!❤️

blogginlägg | | Kommentera |

Ny design, och ny jacka.

Glömde publicera inlägget jag skrev i går... Men i det inlägget stod det i alla fall att jag hoppades på att jag skulle nå 3000 blogg poäng idag. Och det gjorde jag!! Av poängen kan man "köpa" olika saker. Nu valde jag att köpa en ny, lite snyggare och stilrenare design! Imorse hann jag fixa lite med den designen, så det är nästan klart, bara lite fler bilder och sånt så att det blir lite mer "jag" ska dit. Men som ni säkert ser om ni läser detta via datorn eller ipaden så är det ny design. Jag ÄLSKAR den nya designen, och jag hoppas att ni också gör det, och att den känns välkomnande.
 
Idag så åkte jag, Alma, pappa, Ida och hennes kompis, Sofia till kungenskurva i några timmar. Jag ville kolla på en varm jacka, men hittade först ingen som var fin och till ett rimligt pris.. Men i den näst sista affären vi var i så hittade jag en väldigt fin jacka! Jag kan lägga upp en bild någon annan dag. Den är iaf svart med fake päls (såklart) på en krage. Sååå fint!
Och i morgon så ska jag och Ida J dit igen för att umgås lite. Ska bli jättekul. Så, nu orkar jag inte skriva mer.. God natt! 
blogginlägg | | Kommentera |

Det gick toppen, igen❤️❤️👍🏼Glömde nog säga igår att jag skulle rida idag med, men nu har jag gjort det iaf❤️
Jag red finaste Mersella, och det gick toppen!👍🏼 som vanligt hade jag lite svårt att få igång henne, och få henne att göra som jag vill.. Men det går bättre och bättre för varje gång jag rider tjejen😍 Angelica tyckte att jag red Mersan bra idag, så det ska jag vara glad över❤️ Vi övade på galoppfattningar och vissa gånger gick bättre än andra helt enkelt. Ibland fick jag skänka på hen hel långsida, medans jag en annan gång bara behövde använda spöt lite och skänka en el två gånger. Jag har helt enkelt varit för feg och rädd för att det ska gå för fort, men nu tycker jag att hag har arbetat bort den rädslan, och det ger resultat i hur jag kan rida henne nu. Världens finaste Mersan, en underbar ponny värd allt!😍 det märkdes dessutom att hon tyckte att det var ganska kul att jobba lite, har nog aldrig sett så mycket av hennes fina öron som idag😃👏🏼❤️ Älskar henne helt enkelt, hon har hjälpt mig massor! Och sjäkvklart Angelica och Sara också😉💗 Herrhamra är helt enkelt häst-bäst!


Sen han jag vara med och kolla på Almas lektion i ridhuset. Och vad duktig hon är!! Hon galopperade för andra gången idag, och det såg fantastiskt bra  ut, med tanke på att hon är 7 år, inte har ridit så jättemycket, red på en envis shettis med korta ben och för andra gången. Sjukt imponerande!❤️😍 hon verkar tycka att det är väldigt roligt också👍🏼😘 

Nu hopps jag att det inte dröjer 4 månader tills vi rider igen..❤️ kram på er!
Finaste ponnyn❤️


Sååå fint ekipage!❤️😍 Grenada är en lagom stor häst för Alma💗😉
blogginlägg | | 2 kommentarer |
Upp