Lite rörigt😂❤️

Hejsan. Jag vet inte riktigt när jag uppdaterade senast, men det var några dagar sen. Nu har jag ju börjat 7:an, så det är mycket nytt och det gäller att hänga med hela tiden.. Vi har säkert 10 olika lärare i olika ämnen, och olika salar i varje ämne. Så de första dagarna har det varit lite svårt att hitta rätt och ganska stressigt. Men jag tycker att vårat schema ändå är helt ok. 
Jag ska nog skriva lite mer om hur det är att börja 7:an och sånt. Men det orkar jag inte nu.. Imorgon börjar vi 09.15, så min plan är att gå upp ca 7 och äta frukost och sen göra klart typ allt innan jag kanske kan vila lite till.. Men vi får se hur det blir med det. Imorsse kom jag nästan sent till Ellen, för att jag glömde bort tiden.. 

God natt, sov gott, och kramar från mig❤️
blogginlägg | | Kommentera |

Ångest, nervositet och panik...😭😁❤️

Jag kan typ inte sova för att jag har typ panik inför imorgon. Ända sedan vi fick reda på att klasserna skulle splittras har jag typ varit den som inte har varit särskilt nervös. Men nu, kvällen innan när jag väl tänker på det blir jag jättenervös. Hur ska vi klara detta?! Eleni och Aleksandra kommer till mig i morgon bitti, så att vi hinner prata och sånt innan skolan börjar. Men alltså Gud. Jag blir så jädra ledsen över att tänka på att jag inte längre sitter i samma klassrum som många av mina bästa kompisar😭 jag kommer säkert börja gråta på morgonen. Jag ber till Gud nu att detta blir bra till slut. Men faaan vad jag saknar alla!😭❤️ önska mig lycka till..❤️

PS: ursäkta för svordomar i detta inlägget, men jag behövde liksom skriva av mig.
blogginlägg | | Kommentera |

Trött efter kräftskivan..😴❤️

Hanson krävtskiva igår👌🏻🌸 vi kom hem typ 12.00 (jag är ju sjukt kvälls trött så..) och sen så gick bi och la oss typ direkt. Jag kunde inte sova mer än typ 10 min, utan att vakna igen. Vet inte varför men någon gån efter klockan 03.30 så somnade jag. Så även fast jag vaknade 10 så har jag vatit jättetrött hela dagen..❤️💗 och trötthet plus mkt sol är inge bra, jag fick väldigt ont i huvudet vid middagen.. Men nu är vi iaf hemma i Älvsjö igen. Imorgon ska jag träffa Aleksandra, och det ska bli suuuuper mysigt!🌸💗 Nu orkar jag faktist inte skriva mer.. God natt! 
blogginlägg | | Kommentera |
Upp